Primes

Primeboots 
Något jag verkligen vill ha är ett par primeboots. Jag kan inte riktigt bestämma mig för vilka som är snyggast, de höga stövlarna eller de lite lägre bootsen, svarta eller bruna. Båda två skulle gärna få flytta hem till mig i vilket fall.

Godmorgon

 
Jag och Becka vaknade runt 11 imorse, Irene vaknade lite senare.. Becka åkte hem och jag och Irre köpte lite ingredienser till pannkakor och började sen laga. Vi filmade lite så kolla videon, ska även skapa ett eget videofy konto sen så jag kan göra videobloggar då och då. Kramkram! 

Den sista November

Hej på er. Nu sitter jag och äter lite lunch som ni ser här över. Riktigt gott!
 
Idag har jag varit hemma och adventpyntat med familjen. Jag har även gjort om lite i mitt rum, så nu ser det stilrent och snyggt ut. Det är super mysigt med alla ljusslingor, ljus och såklart adventsljusstaken. Snart ska jag åka iväg med mamma och köpa lite grejer. Mer uppdatering kommer senare. Puss Hanna.

Friday

Hej på er. Planerna ändrades, och efter skolan köpte jag, Ida & Ida med oss lite godis innan vi åkte hem till en av Id:orna och hade det lite cozy. Vi kollade på norska paradise hotel, pratade och lite sånt. Super mysigt verkligen. Jag och Ida åkte hem till middagen, och här hemma väntade som vanligt fredags-tacosen. Jag hoppas att ni har en bra kväll. Puss
Jätte ful bild och redigering, men jag orkar verkligen inte!
 

T G I F

Äntligen Fredag! Även fast att jag bara har planerat att vara hemma och äta bj framför Idol ikväll längtar jag. Det är något speciellt med just Fredagar och att jag slutar klockan ett gör saken ännu bättre. 
 
Sitter just nu på min första lektion för dagen, och som sagt slutar jag redan vid ett. Då ska jag möta upp Tilda (min lillasyster) vi ska handla lite ingredienser eftersom att vi tänkte baka proteinbars ikväll. Att köpa en ben&jerry lockar också rätt mycket. Men jag kommer fota av dagens outfit osv när jag kommer hem. Puss
En bild från igår.
 

Dream outfit

Enkelt, snyggt och stilrent. Perfekt enligt mig!

Träning ger resultat

Hej finisar! Sitter och tittar igenom massa tränings bilder på Weheartit. Jag får sån insperation utav det, det är något som verligen inspererar mig att sitta och titta på bilder på andras perfekta vältränade kroppar och alla tränings citat som får en att känna sig otränad och rent utsagt ful. Lite konstigt att jag får insperation uatv att känna mig tjock och ful hahaha. Men det är det som får mig till att strunta att stoppa i all skit i magen och träna varje dag. Just nu äter jag jätte mycket onyttigt och dricker onyttigt. Det ska det bli stopp med nu! Jag ska komma igång med min ''nyttiga period'' igen. Som jag skrev i ett inlägg för någon vecka sen så hade jag en nyttig period förut. Jag klarade det faktiskt väldigt länge och det gav resultat. Eftersom det gav resultat så vet jag att om jag gör det igen ordentligt så kommer det ge fina resultat. Så nu kör jag igen, tagga beach 2014!
  • Inte äta godis, chips, ostbågar
  • Inte dricka någon läsk
  • Inte äta skräpmat 
  • Inga bakelser/glass, förutom vissa undantag!
  • Fysa varje dag + handbolls träningarna
  • 20 squats
  • 20 sidups
  • 20 utfall steg
  • 50 rumplyft
  • Plankan i 2 min
Här var en lista på vad jag inte får äta/dricka och vad jag ska träna varje dag. Nu ksa jag klara det här, man måste ha villjan annars klarar man sig aldrig igenom något. Om jag inte tror att jag kommer klara det då kommer jag inte klara det heller men om jag har villjan och säger att jag ska klara det då är jag på bättrings vägen. Ett bra tipps till er alla, tro på er själva igenom träningen så når ni era mål mycket fortare en vad ni hade förväntat er innan.
 
 
    
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I skolan

Har precis haft håltimme och tittat i skolkatalogen. Fyfan.. Skolfoto är inte kul att ta asså. Plus att jag glömde bort att det var akademi skolfoto, så jag har inget smink och ruffsigt hår typ på den bilden. Så hemsk bild! Efter skolan ska jag träffa Irene och sen blir det träning senare i kväll. Här får ni några svartvita bilder från håltimmen, kramis!
 

Dagens klädval

 

Photoshoot

 

Dagens outfit 28/11

Världens enklaste och kanske inte det snyggaste. Men det var de som låg närmast imorse, och det fick alltså duga. Jag har även min guldiga klocka och vita converse. 

Breakfast

Godmorgon på er. Idag är det ingen handboll på morgonen, alltså har jag sovmorgon. Det var super skönt att sova ut och ändå ha lång tid att fixa mig på. Jag ska iallafall borsta tänderna, spraya på mig lite parfym och sedan gå till bussen. Jag sluter kvart över fyra idag, men jag lovar att slänga in några inlägg under dagen. Blandannat en bild på dagens outfit. Hoppas att ni får en fin dag så hörs vi somsagt senare. Puss Hanna

Perfekta inredningen till rummet

 
Den perfekta inredningen enligt mig, jag älskar när det är vitt och stil rent. Jag ska åka till Ikea snart med familjen igen och köpa massa inrednig, möbler och sånt till mitt rum. Gud va jag längtar! Jag tycker verkligen att det är så fint när man har vita väggar, beige och lite rosa detaljer inne i rummet. Det är i alla fall vad jag vill ha i mitt rum efter vi har vart på Ikea. Kuddarna ska jag beställa hem från laylagrayce är så kär!

När jag blir stor

Något som jag har funderat mycket på nu, speciellt då jag går första terminen i ettan på gymnasiet är, vad vill jag bli när jag blir stor? Nu är inte "stor" så himla långt borta längre, och jag tror att det är viktigt att man har ett mål som man vill nå för att klara dessa långa år på gymnasiet.
 
Direkt efter gymnasiet vill jag bo utomlands i något år. I något varmt land som Spanien, Grekland, Italien, Kroatien eller varför inte Australien? Där skulle jag som sagt vilja bo, jobba och såklart göra roliga saker som att festa, träffa nya människor, lära mig surfa, shoppa och mycket mer. Sedan skulle jag vilja komma hem och börja plugga vidare. Just nu vill jag jobba på en tjejtidning som tex Frida. Där skulle jag vilja vara journalist, mode redaktör eller fotograf. Jag vill ha ett jobb som jag tycker är roligt, och på en tidning skulle mina intressen vara samlade. Både skriva, som jag tycker är super roligt,fota, mode och kläder. Jag tror att det jobbet skulle passa mig väldigt bra då jag skulle tycka att det var roligt att gå till jobbet varje morgon. Det är viktigt tror jag. Sedan vill jag såklart ha familj. En pojkvän som älskar mig mest av allt, tre barn och även gifta mig. Det är något jag verkligen vill. Ha ett stort, fint bröllopp med massor av gäster. Antingen vill jag ha ett standard bröllopp i en kyrka med en stor, vit, fin prinsessklänning, eller på en vit sandstrand med en vit somrig klänning, barfota och med blommor i håret. 
 
Det är alltså mina drömmar inför framtiden, och det är så jag vill leva när jag är vuxen. I en stor vit villa med mina tre barn och min man som älskar mig. Låter riktigt bra, och jag hoppas att det blir så. 

Savannah and Jared

Är det bara jag, eller är inte det här det sötaste paret ni någonsin har sätt? Jag såg den första videon på Facebook för ett tag sen. Jag seriöst dog, ett sånt här gulligt förhållande är nog bland det gulligaste som finns. Vem vill inte ha ett sånt här förhållande? En gullig kille som vill ta bilder och göra videos hela tiden. En kille som verkligen älskar en för den man är.